čtvrtek 14. června 2018

Přírodní parfém Acqua di Orta od Aimée de Mars


Když mi z Nuspring.cz napsali, jestli bych nechtěla otestovat přírodní parfémy francouzské značky Aimée de Mars, vůbec jsem neváhala. Přišel mi balíček se vzorky všech vůní, ze kterých jsem si nakonec vybrala vůni Acqua di Orta.

Aimée de Mars je značka přírodních parfému vyrobená z esenciálních olejů. Každý parfém je navržený tak, aby evokoval vůni nebo vzpomínku. U spousty z nich jsem si opravdu vybavila něco, co jsem prožila. Moře, vůni babiččiných peřin…

Značka Aimée de Mars používá jen ty nejkvalitnější suroviny, které dováží z celého světa a je zastáncem Fair Trade, což je mi velmi sympatické. Myslím, že bysme se měli zajímat také o původ věcí, které vlastníme, ne jen slepě nakupovat.


Parfém, který jsem vybrala sama pro sebe, nese název Acqua di Orta a připomíná mi čerstvě posečenou trávu a louku plnou květin. Je to taková příjemná lehoučká a svěží květinová vůně jako stvořená na období jara a léta.
Parfém mi na těle vydrží asi 6 hodin, což mi přijde jako taková akorátní výdrž. Je pravda, že se většinou voním jen jemně, protože nemám ráda, když se za mnou táhne oblak vůně. Pokud tedy použijete parfému víc, jistě vydrží ještě déle.


Čím dál víc si uvědomuji, že veškerá kosmetika, kterou aplikuji na své tělo, se dostane i do pokožky a má vliv na naše zdraví. Ať už je to makeup, tělová a vlasová kosmetika nebo právě parfémy. Vybírejme si proto tu nejpřírodnější kosmetiku a vyhněme se nezdravým složkám běžně dostupné kosmetiky z drogerie. Naše tělo nám za to poděkuje.


Protože mi zůstaly všechny zkušební vzorečky, ráda se o ně podělím. Stačí mi pod článkem nechat komentář s vaším emailem a v pondělí náhodně vyberu jednu z vás.

Slyšeli jste o značce Aimée de Mars? Jak se vám líbí? 

Tento článek vznikl ve spolupráci s Nuspring.cz, kterým děkuji za úžasný parfém!

19 komentářů:

  1. To je skvělý, zrovna jsem přemýšlela o pořízení nějakého lepšího parfému :) Přírodní kosmetika i fair trade je mi blízké, o značce jsem neslyšela, ale působí na mě sympaticky :)
    Hana.Muzikova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Prirodni parfem uz zvazuji dlouho, ale bala jsem se vybrat naslepo a v kamennem obchode nevim kde bych sehnala. Proto bych vzorecky moc uvitala ;)
    betkast@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Také se už dlouho odhodlávám k přírodním parfémům, pár jsem jich očuchala, ale zatím mě nic nepřesvědčilo. Popis čerstvě posekané trávy mě láká ale víc než dost, za vzorek bych byla moc ráda, ale asi jej objednám i tak! :)
    monika.schrammova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. nový parfém je pro mě teď hodně aktuální téma. Vlastně ani nevím, kde všude na ně mohu narazit a nejraději bych očichala všechny, co jdou. Trošku mi trvá než mi nějaký sedne. Popis tvého vybraného parfému zní tak skvěle, že bych ho chtěla hned cítit. Škoda, že obchůdek není i někde v Brně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Brně mají nějaké přírodní parfémy v Biooo a v Bráně ke zdraví, ale nezkoušela jsem, jak voní.

      Vymazat
  5. Miluji vůni rozkvetlé louky. Připomíná mi to moje dětství strávené u babičky v přírodě. Vzorečer této vůně by mě moc potěšil ☺️

    OdpovědětVymazat
  6. Wow,znie to skvele! Rada by som to vyskúšala:) timkova92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. To by bylo super, nikdy se mi nechtěly dávat ty peníze, za něco, co si nevyzkouším a parfémy v drogerkách mi nikdy moc nevoněly. iva.vanderkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. O značce jsem nikdy předtím neslyšela, ale moc ráda bych si vůně také vyzkoušela :) parfém, který připomíná louku květin, zní nádherně :)
    Lucka.krasenska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lucie, vzorečky poputují k vám. Máte štěstí, že právě Váš komentář vybral náhodný generátor čísel :)

      Vymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Hezký večer, o vzorečky bych se podělila s kolegyní, parfémovou blogerkou :) popis a recenze vypadají skvěle :))
    dzeejnyy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to vypadá úžasně, nikdy jsem nezkoušela, ale moc ráda bych zkusila. Děkuju za krásné typy. Luciepoulova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Zrovna mi dochází má oblíbená svěží květinová vůně a ráda bych vyzkoušela nějakou novou. A tady ta zní dost zajímavě a ráda bych vyzkoušela=)
    ena.hrdinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Me to teda laka, uz kvuli detem, abych je zbytecne nedrazdila, kdyz je porad poponasim...a nejvic ted, kdy mi konci sestinedeli a skrze miminko jsem ted nepouzivala ani deodoranty...ale chcibse zase citit vic zensky..proto bych rada vyzkousela.😘

    OdpovědětVymazat
  14. Už jsem na tyhle parfémy koukala a fakt mě láká je očichat!

    OdpovědětVymazat
  15. Značku znám, ale jenom z internetu. To je vůbec trochu problém s přírodními parfémy nebo esenciálními oleji, že podle popisu na webu se moc dobře kupovat nedají a v kamenných obchodech jsou jen málo. Některé značky jako Florascent aspoň nabízejí vzorkové sady.
    Nenapadlo tě někdy si namíchat parfém vlastní, když podle jiných příspěvků používáš esenciální oleje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad umícháním vlastního parfému jsem zatím nepřemýšlela, není to úplně jednoduché.

      Vymazat
  16. Moc pěkná recenze :-) . O této značce parfému jsem ještě neslyšela, tak třeba ho díky tobě taky někdy vyzkouším. Já mám teď plný parfém ARM AQUA DI GIOIA, který jsem si objednala z https://www.esensino.cz/damske-parfemy/ a jelikož se zas ak moc nevoním, tak mi parfém vydrží ještě dlouho :-) .

    OdpovědětVymazat