úterý 3. ledna 2017

Kávový oční krém 100% Pure


Říkala jsem si, že když mi pomalu táhne na čvrtstoletí, mohla bych si pořídit svůj první oční krém. Můj zrak padl na kávový oční krém od 100% Pure a protože jsem na něj četla jen samé kladné recenze, skončilo jedno balení u mě doma.

Krém působí proti tmavým kruhům a váčkům pod očima a já dodávám, že opravdu funguje. Ráno i večer ho malinko aplikuji pod oči a po pár dnech jsem si všimla, že mám ty kruhy pod očima o něco světlejší (a to se u mě počítá). Krém navíc hezky vyživí oční okolí, protože obsahuje samé účinné látky jako aloe vera nebo šípkový olej. Svou vůní mi připomíná popcorn.

Oční krém je ideální na cestování, protože nezabere moc místa. Také jsem ho hojně využívala přes Vánoce, protože dlouhé večery s přáteli a rodinou se na mých očích podepsaly.

100% Pure je značka přírodní kosmetiky, která využívá výtažky z ovoce a zeleniny. Ráda bych vyzkoušela i jejich dekorativní kosmetiku, která je vyráběná z ovocných pigmentů.

Tento příspěvek vznikl ve spolupráci s Blueberry Hill.

3 komentáře:

  1. Máš nějaké zkušenosti třeba s produkty z Havlíkovy apotéky?
    Díky,
    Karo
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Havlíkova apotéka je moc dobrá kosmetika. Zkus si tu na blogu projet příspěvky se štítkem "přírodní kosmetika", o Apotéce píšu celkem často.

      Vymazat
  2. No, já přesně nějaký takový krém potřebuji, protože i přijde, že od té doby, co jsem začala nosit brýle, tak se mi začaly dělat takové zvláštní kruhy pod očima a tak nevím, zda je to z únavy nebo je to proto, že jsem začala nosit ty brýle... K doktorce je mi to ale docela dost blbé jít, protože je mi to trochu trapné... Nevíte proč by to mohlo být? :)

    OdpovědětVymazat