pátek 14. září 2018

Minerální tvářenka Lily Lolo Clementine


Už dlouho jsem toužila po přírodní minerální tvářence od britské značky Lily Lolo. Nakonec u mě po dlouhém vybírání skončil matně broskvově růžový odstín Clementine, který je krásně pigmentovaný a přesně splňuje mou představu o dokonalé tvářence.
Velká část minerálních tvářenek Lily Lolo obsahuje droboučké třpytky, to ale není nic pro mě, protože s nimi neumím příliš pracovat.
Rozhodovala jsem se mezi třemi matnými odstíny -  Clementine, Beach Babe (matně broskvová) a Oh La La (matně růžová). Clementine je někde na pomezí.


Minerální tvářenka je velmi sytě pigmentovaná (takže mi vydrží určitě několik let), na tvářích má dlouhou výdrž a dodává takový ten efekt zdravé a rozzářené pleti.
Aplikace je také jednoduchá. Malé množství tvářenky vyklepnete do víčka, naberete štětcem a nanesete na tváře. Doporučuji začít spíše s málem a pak přidávat.
Na svých stránkách píše Lily Lolo, že se jedná o matný broskvově růžový odstín, pro mě je však tvářenka spíš do růžova.
Za sebe ji určitě doporučuji! Pokud však můžete, běžte si je prohlédnout na živo, fotky umí hodně zkreslovat.


1 komentář:

  1. Jak to máte vy v domácnosti s dítětem, stačí vám dětská kosmetika a nebo se na nic takového specifického vlastně už dnes ani nezaměřujete? Mě by to dost zajímalo, a to hlavně z toho důvodu že řada lidí má na kosmetiku a zdraví jiné pohledy které mně třeba ani často nedávají tak velký smysl.

    OdpovědětVymazat